10 Юли, 2013 21:43 1 292 0

Спортният директор на ПСЖ подаде оставка

  • псж-
  • леонардо-
  • оставка
Спортният директор на ПСЖ подаде оставка - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Спортният директор на Пари Сен Жермен – Леонардо подаде оставката си, като тя ще му влезе в сила на 2 септември, когато е и краят на трансферния период във Франция, съобщиха от парижкия клуб.

"Ръководството на клуба съжалява за това решение, но го уважава. Ръководството на клуба му благодари за забележителната работа, за да се направи в Париж европейски клуб от най-висок ранг, и му желае да продължи с успех блестящата си кариера", гласи съобщението.

През миналия сезон Леонардо привлече изключителни футболисти в ПСЖ, сред които са имената на Златан Ибрахимович, Тиаго Силва и Дейвид Бекъм.

Оставката му се налага, тъй като Апелативната комисия на френската футболна федерация му наложи наказание от една година, в която той не може да седи на резервната скамейка на отбора си, нито да изпълнява функциите си като спортен директор, допълва zonasport.bg

Причината за санкцията е, че Леонардо блъсна главния съдия Александър Кастро след края на мача от френския шампионат Пари Сен Жермен - Валансиен (1:1).

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА