Last news in Fakti

20 Септември, 2022 15:33 2 225 9

Лишиха Левски от домакинство заради „Вечното дерби“

  • левски-
  • вечното дерби-
  • цска

За пореден път публиката носи наказание на клуба

Лишиха Левски от домакинство заради „Вечното дерби“ - 1
Снимка: БГНЕС

За пореден път екзалтираната публика на Левски носи тежко наказание на клуба, като този път няма да бъдат допускани зрители за следващия шампионатен мач на стадион „Георги Аспарухов“. Това стана ясно след днешните решения на Дисциплинарната комисия към БФС.

Освен това „сините“ ще трябва да платят и финансови санкции в общ размер от 13 300 лв.

Всичко това заради хвърлени предмети, факли, бомбички и дори физически наранявания по време на „Вечното дерби“ срещу ЦСКА, спечелено от Левски през уикенда с 2:0 на националния стадион „Васил Левски“.

Наказанието ще влезе в сила за домакинството срещу Ботев Пловдив на 8 октомври в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    15 7 Отговор
    Не пишете глупости мача с пристигналия от град Ловеч отбор обединен с Етрополе не е никакво дерби.
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор
    Няма как да лишат ЛЕВСКИ ‼️
  • 3 Тц тц

    5 7 Отговор
    Трябваше парична глоба, ама перуката знае че нямат пари и ще лишат от публика има няма 20 дилъра.
  • 4 ДДРОнег

    8 3 Отговор
    Г-н Янкулов, въпрос на елементарна култура на всеки уважаващ се Български журналист да разграничава Апостола на свободата Васил Левски и футболния отбор ПФК "Левски" !!! Вие явно не сте от тях, нали ?!

    Коментиран от #5

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДДРОнег":

    Ама пък как може да "3.Е" ( еее) 😉😉😉
  • 6 Сандо

    11 0 Отговор
    А кога ще накажат полицията,носеща основна вина с действията и бездействията си?Или тя винаги ще лапа безнаказано париците на клубовете?
  • 7 кУмУнист

    3 3 Отговор
    За още по големи зверства на мача с Лудогорец Литекс получиха само парична глоба от 18хил, за по-леко или същото като на Литекс Левски е наказан с 13300лв и домакински мач, а дерибея турицов пък да не говорим за смешното наказание. После ми говорили за 40 годишно приятелство, аз пък си мисля за едни мафиотски микренско пари.

    Коментиран от #9

  • 8 Гундю

    3 1 Отговор
    За прекъсване на мача 5 мик. поради дим и факли. за хвърлена бомба срещу длъжностно лице на стадиона, заради нахлуване на фенове на стадиона - всичко общо глоба 13 000лв. Заради показан среден пръст на футболист на ЦСКА извън стадиона към същите тези лумпени с бомбите и факлите които го псуват - глоба от 3000лв. Това е лицето на счетоводителите от БФС-то - Кучев,Кеша и Бобито. Съразмерност и законност на нта=степен!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.