Last news in Fakti

11 Юли, 2013 16:30 832 0

Манчестърските грандове се надцакват за Йоветич

  • манчестър юнайтед-
  • сити-
  • стеван йоветич
Манчестърските грандове се надцакват за Йоветич - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Грандовете от град Манчестър влизат в битка за подписа на струващия 27 млн. паунда нападател на Фиорентина Стеван Йоветич.

Мениджърът на "червените дяволи" Дейвид Мойс обърна поглед към национала на Черна гора, след като не успя да убеди Роберт Левандовски от Борусия Дортмунд да дойде на "Олд Трафорд".

Това е лоша новина за наставника на "гражданите", Роберто Манчини, който си мислеше, че привличането на младия стрелец му е в кърпа вързано.

Агентът на Йоветич, Фали Рамадани, беше в Лондон тази седмица, след като тимът от Серия А даде разрешение на футболиста да преговаря с евентуални купувачи.

Фиорентина подписа с Марио Гомес от Байерн Мюнхен срещу 15 млн. паунда по-рано тази седмица, а 23-годишният черногорец има в договора си клауза за откупуване в размер на 27 млн. паунда.

В Сити са готови да платят тази сума, но от Юнайтед могат да се конкурират със седмичната заплата, която му предлага "граждаите" и която е 120 хил. паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА