Last news in Fakti

12 Юли, 2013 10:53 827 0

Конте: Не можем да си позволим Йоветич

  • антонио конте-
  • ювентус-
  • стеван йоветич
Конте: Не можем да си позволим Йоветич - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

„Стеван Йоветич е твърде скъп за възможностите ни, но това е нормално, имайки предвид класата му. На тази цена той може да отиде само в чужбина, защото в Италия никой не може да си го позволи”, заяви треньорът на Ювентус Антонио Конте на първа пресконференция за сезон 2013/2014. „Бианконерите” от месеци водят преговори с шефа на Фиорентина Андреа Дела Вале за привличането на черногореца. Босът на „виолетовите” обаче иска близо 30 милиона кеш, които шампионите на Италия не могат да си позволят на този етап.

Ювентус подсили редиците си с привличането на Карлос Тевес, Фернандо Йоренте и Анджело Огбона. Конте обаче заяви, че все още има разлика между неговия тим и отборите в Италия като цяло с тези на Барселона и Байерн, които доминират на Стария континент в последните сезони: „Трябва да работим много здраво, за да съкратим разликата. Ние купуваме трима за 20 милиона, докато другите взимат един играч за 30. Вижте Пари Сен-Жермен, например – 63 милиона за Кавани”, каза още Антонио Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА