Last news in Fakti

19 Юли, 2013 11:45 722 1

Йоветич ще играе в Манчестър

  • стеван йоветич-
  • фиорентина-
  • манчестър сити
Йоветич ще играе в  Манчестър - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Италианският Фиорентина обяви на официалния си сайт, че звездата на клуба Стеван Йоветич ще сложи край на престоя си във Флоренция и ще се отправи към Острова. Следващата дестинация на черногореца ще е Манчестър Сити, който ще плати близо 26 милиона евро (по неофициални данни) за правата му. Очаква се в близките няколко дни 23-годишният нападател да премине медицински прегледи и да парафира контракта си с „гражданите“.

Йоветич изигра пет сезона с екипа на Фиорентина, отбелязвайки 35 гола в Серия „А“. През миналия сезон „виолетовите“ завършиха на четвърто място и ще играят в Лига Европа през есента.

Черногорският национал на няколко пъти изрази желанието си да премине в редиците на италианския шампион Ювентус, но невъзможността на „Старата госпожа“ да извади толкова пари кеш стопира трансфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    Ама едно е да играеш в Манчестър, а съвсем друго е Манчестър Сити. Айде стига с тез подвеждащи заглавия. И не ми обяснявай, че става въпрос за град Манчестър.