Last news in Fakti

21 Септември, 2022 21:33 1 117 2

„Гонзо“ заяви, че при Ясен Петров е липсвала дисциплина сред националите

  • георги иванов-гонзо-
  • младен кръстаич-
  • ясен петров-
  • българия

Той е категоричен, че Младен Кръстаич залага най-вече на това

„Гонзо“ заяви, че при Ясен Петров е липсвала дисциплина сред националите - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Иванов-Гонзо призна, че една от основните причини за раздялата с Ясен Петров в националния отбор на България по футбол е липсата на дисциплина. Той е на мнение, че това е първата промяна, която налага Младен Кръстаич в момента в тима.

При Кръстаич дисциплината е на високо ниво. Смятам, че досега това липсваше на националния отбор“, каза той пред „Дарик Радио“.

„Гонзо“ заяви още, че сега е период, в който новият селекционер ще опознава ресурса, с който разполага. Подмладяването не означавало, че няма да се разчита повече на опитните фигури, а просто, че ще се търсят хора, с които Кръстаич да изгради връзка, за да изпълняват нарежданията му на терена. И все пак името на Ивайло Чочев бе пропуснато в коментара му, но не и това на Николай Михайлов. Халфът на ЦСКА 1948 има 10 гола от началото на сезона, докато стражът на Левски изгуби титулярното си място след кошмарите в квалификациите от Лигата на конференциите.

България приема Гибралтар в Разград на 23 септември от 21:45 часа в предпоследен мач от груповата фаза в Лигата на нациите. Три дни по-късно гостуваме на Северна Македония от 17:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БГ ФУТБОЛЪТ го съсипаха корупцията ЧЕРНОТО ТОТО БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ перуката
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    НЯКОГА имахме ИСТИНСКИ ФУТБОЛ ФЕНОВЕ вече НЕ