Last news in Fakti

23 Септември, 2022 18:18 1 206 7

Бербатов: 15 треньори за 17 години - така ли ще възродим националния отбор?

  • българия-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • младен кръстаич

Кадидат-президентът за БФС поде нова атака срещу действащото ръководство преди началото на поредните мачове на „трикольорите“

Бербатов: 15 треньори за 17 години - така ли ще възродим националния отбор? - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов и свитата му подеха нова атака срещу Борислав Михайлов и управлението на Българския футболен съюз в часовете преди дебюта на Младен Кръстаич начело на националния отбор.

През страницата „Р-Еволюцията е тук“ във Facebook кандидат-президентът оспори решението на проблемите за „трикольорите“ с постоянната смяна на селекционера. Той припомни, че през изминалите 17 години Кръстаич ще се окаже треньор №15 за тима.

Според бившият нападател на Манчестър Юнайтед, така не се решават никакви проблеми, а само се сменят хората, които получават заплата за нещо, което има предизвестен край.

Решението на проблемите за националния отбор е „многопластово“, категоричен е Бербатов. Той посочи няколко водещи точки, по които трябва да се работи за тази цел. Сред тях са детско-юношеските школи, аматьорския футбол, държавната политика и смяната на структурата на управление на БФС.

Междувременно „лъвовете“ приемат Гибралтар в предпоследен мач от Лигата на нациите на стадиона в Разград от 21:45 часа тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХПХ

    6 18 Отговор
    Този ли говори за национален отбор.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    3 18 Отговор

    До коментар #1 от "ХПХ":

    Това ФЪРЧИЛО Бербатов да пита Ганчев колко треньора смени в МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016.

    Коментиран от #6

  • 3 Диаболо

    16 2 Отговор
    Берба, с теб сме. Долу Перуки, Гонзо Венци Дебелата медуза. Мутри вън от футбола.
  • 4 4634

    11 1 Отговор
    Ако досегашните активни участници в погубването на футбола в БГ имаха МАЛКО съвест и грижа за футбола, щяха да предоставят възможност на Бербатов. Доказал се е! Но не им се пуска кокъла, а са гадни и жалки! А и това не може вечно да продължава. Колкото повече бавят оттеглането си, толкова повече ще ги боли.
  • 5 тома

    8 1 Отговор
    Бобито ще стои докато не получи цироза на черния дроб
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стоян Александров

    0 2 Отговор
    Ваичко е зле, но Бербо стане ли и чистачка дори в БФС няма да искам да чуя за тези въобще..