Last news in Fakti

27 Септември, 2022 23:42 1 861 0

Испания излъга Португалия и ще се бори за титлата в Лигата на нациите

  • испания-
  • португалия-
  • лига на нациите

„Ла Фурия Роха“ се добра до ценното попадение в последните минути на срещата

Испания излъга Португалия и ще се бори за титлата в Лигата на нациите - 1
Снимка: БГНЕС

Португалия отстъпи с 0:1 на Испания в последния мач от елитната група в Лигата на нациите и така „Ла Фурия Роха“ ще се бори за трофея от турнира.

Алваро Мората вкара единственото попадение в срещата в 88', след като с глава му асистира дебютантът Нико Уилямс.

„Мореплавателите“ изглежда бяха решили да се борят за нулево равенство, с което да си гарантират първата позиция, но това им изигра лоша шега, защото съперникът прояви нужното търпение и вдигна оборотите в най-правилните моменти.

Така Испания се присъединява към Хърватия, Италия и Нидерландия в спор за полуприятелския международен турнир, който ще се проведе именно в „страната на лалетата“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА