Last news in Fakti

30 Септември, 2022 19:03 1 759 1

ЦСКА уреди нов нападател през зимата

  • цска

„Армейците“ изглежда са готови със заместника на Георги Йомов

ЦСКА уреди нов нападател през зимата - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е уредил поредното си ново попълнение, но то ще стане факт през зимата, по информация на родния таблоид „Блиц“, цитиран от Gol.bg.

„Армейците“ ще се опитат да запазят в тайна името му възможно най-дълго, защото сделката може и да е въпрос на формалност, но в света на футбола има безброй примери с опорочени трансфери заради необмислени действия.

По всяка вероятност новата звезда ще бъде пряк заместник на Георги Йомов, който може да бъде лишен от състезателни права за години напред, ако вината му за употребата на допинг бъде официално потвърдена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добричко жирафче

    0 1 Отговор
    Някои хора искат аз да бъда неудобен за всяко общество от хора, точно заради това са настройвали други хора против мен, за да нямам развитие в живота и да не постигна абсолютно нищо в живота и като цяло да си бъда цял живот жалък сиромах без хубав живот!
    Сега разбирате ли как ви будалкат и послъгват?!