Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 23:03 1 729 2

Мачовете от Купата на България ще се играят по време на Световното първенство по футбол

  • купа на българия-
  • катар 2022-
  • световно първенство-
  • бфс

БФС изглежда няма проблем да провежда турнири, след като страната ни за пореден път не се класира на Мондиала

Мачовете от Купата на България ще се играят по време на Световното първенство по футбол - 1
Снимка: БГНЕС

БФС днес официално обяви програмата за Купата на България и изглежда, че първите два кръга ще съвпадат с мачовете от Световното първенство в Катар, предаде dsport.

На 11 октомври от 12:00 часа ще бъде теглен жребият за разпределението на тимовете в първия кръг, който пък ще се проведе между 29 ноември и 8 декември 2022 г.

В същото време светът ще е вперил поглед в мачовете от груповата фаза на Мондиала, като някои от най-интригуващите в тези дни ще са срещите Уелс - Англия (29 ноември), Полша - Аржентина (30 ноември), Хърватия - Белгия (1 декември) и Камерун - Бразилия (2 декември). 1/8-финалите пък са планирани между 3-6 декември, а първите 1/4-финали ще бъдат на 9 същия месец.

Отсъствието на българския национален отбор от световните финали за поредна година изглежда облекчава календара на родните клубове и футболисти до такава степен, че ще могат спокойно да се включат в надпреварата за националната купа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Геро

    3 0 Отговор
    Кой ще ти гледа българските мачове, чак и да се плаща за тях направо е лудост!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.