Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 22:33 997 0

Агентът на Жоржиньо е забелязан в Каталуня

  • жоржиньо-
  • челси-
  • барселона

Може ли той да се превърне в поредния трансфер от Челси в Барселона?

Агентът на Жоржиньо е забелязан в Каталуня - 1
Снимка: БГНЕС

Една от звездите на Челси - Жоржиньо, изглежда започва сериозно да обмисля напускането си на „Стамфорд Бридж“, след като не получава оферта за удължаване на договора, който изтича след края на настоящия сезон. Tutto Mercato дори пише в днешното си издание, че агентът на италианеца - Жоао Сантош, е забелязан в Каталуня.

30-годишният плеймейкър пристигна в Лондон през 2018 г. срещу €57 млн. от Наполи, а в последствие се превърна в един от най-високо ценените полузащитници в Европа.

В последно време Челси и „Барса“ често влизат в контакт помежду си за различни сделки. Последната такава бе за Пиер-Емерик Обамеянг, който премина със свободен трансфер в лагер на „лондончани“, а преди това в обратната посока поеха Андреас Кристенсен и Маркос Алонсо отново без трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА