Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 15:33 832 0

Козмин Моци след проектожребия с Левски: За да спечелим купата, трябва да бием всички отбори

  • козмин моци-
  • лудогорец-
  • левски-
  • купа на българия

Техническият директор на Лудогорец е доволен, че отборът му ще има шанс рано да се изправи срещу носителя на трофея

Козмин Моци след проектожребия с Левски: За да спечелим купата, трябва да бием всички отбори - 1
Снимка: БГНЕС

След днешния жребий за Купата на България днес стана ясно, че Лудогорец и Левски има шанс да се изправят един срещу друг още във фазата на 1/8-финалите, ако отстранят своите опоненти в първия кръг. Техническият директор на „орлите“ - Козмин Моци, изрази положителното си мнение след жребия.

Ако искаш да спечелиш трофей, трябва да биеш всички отбори. Ще стане хубав мач, но имаме още една крачка дотам. Сигурен съм, че ще стане хубаво дерби с два отбора, които се борят и за първенство, така че по-хубаво от това няма“, каза румънецът, цитиран от Gong.

„Разградчани“ не са печелили Купата на България от сезон 2013/14 насам, въпреки доминацията си в шампионата през изминалите 11 години.

Преди да видим едно от най-големите дербита в съвременния футбол у нас, Лудогорец ще трябва да се справи с Розова долина Казанлък, а Левски има за съперник Вихрен Сандански.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА