Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 16:03 1 982 9

„Сини“ ултраси нахлуха на „Армията“ в търсене на физическа саморазправа с фенове в червено

  • левски-
  • цска-
  • българска армия

За щастие по това време не е имало хора в района на стадиона

„Сини“ ултраси нахлуха на „Армията“ в търсене на физическа саморазправа с фенове в червено - 1
Снимка: БГНЕС

Чиста случайност спести на родната футболна общественост поредна кървава страница от историята на съперничеството между агитките на Левски и ЦСКА. Това стана ясно от публикация в социалните мрежи от една от крайните фракции на „сините“, където група маскирани мъже с прътове и палки се похвалиха, че са нахлули на стадион „Българска армия“, за да търсят физическа саморазправа с фенове на „червените“, предаде „Тема Спорт“.

Не се назовава конкретната организация, която стои зад организираната провокация, а и самите участници в инициативата са прикрили прилежно лицата си, за да не бъдат разпознати.

Междувременно е откраднат един от транспарантите край стадиона, който е собственост на клуба по кикбокс и муай тай на „Армията“.

Не е ясно дали властите са сезирани, за да открият извършителите и какви мерки ще бъдат предприети, за да се предотвратят бъдещи подобни прояви, които само отблъскват допълнително футболните запалянковци от родния спорт.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червените

    18 1 Отговор
    Ами като ни няма да почват сами.
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    23 4 Отговор
    Да ви такова и спорта, властите не могат да се справят с футболните хулигани, ние се чудим, че не могат да се справят с пияните и дрогирани разбойници по пътищата!

    Коментиран от #4

  • 3 сила

    16 3 Отговор
    преди години пак така нахлуха хората на Младежа / без него естествено , защото е страхливец / и после бегаха чак до Раковска , добре , че куките ги спасиха......
  • 4 Търновец

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Какво говорите за власти - преди седмица две дрогиран син фен блъсна жена на пешеходна пътека а колко бяха арестувани за притежание и разпространение ако сините отидат в Чикаго и правят същото полицията няма да се церемони, тук има не властови чадър а бункер
  • 5 зган

    11 1 Отговор
    невероятно геройство, дрожката пак е била в повече...има време за всичко, не бойте се
  • 6 Келешев

    8 1 Отговор
    Левскарщината е като комунизма, няма отърване от нея.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 АноН

    0 0 Отговор
    Навсякъде рисуват и само грозят сградите! Това разделение трябва да спре! Какво значение има на кой Отбор си Фен? Всеки подкрепя неговия си Отбор..