Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 22:03 3 584 3

Анди Руиз се присмя на Дионтей Уайлдър, задето го отбягва на ринга

  • анди руиз-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс

Мексиканецът публично обяви, че иска да се бие с бившия шампион на WBC

Анди Руиз се присмя на Дионтей Уайлдър, задето го отбягва на ринга - 1
Снимка: БГНЕС

Анди Руиз-младши се присмя на Дионтей Уайлдър за отхвърлената възможност двамата да премерят сили в опит да излъчат претендент за титлата на WBC, като публикува в социалните мрежи кратък коментар с помощта на емотиконки, символизиращи бягащо човече.

Треньорът на „Бронзовия бомбандировач“ говори пред IntuBoxing по-рано по темата, като заяви, че фокусът на Уайлдър е изцяло върху организацията на мач срещу Антъни Джошуа или Олександър Усик, защото планира да се превърне в безспорен шампион в тежка категория.

Парадоксът обаче е, че титлата на Световния боксов съвет в момента е притежание на Тайсън Фюри, а „Ей Джей“ наскоро изгуби реванша си с украинеца за поясите на WBA, WBO, IBF и IBO.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългия

    5 1 Отговор
    Ами, тогава да покани нашия шампион.
  • 2 Васик Атанасова

    3 3 Отговор
    Анди ще бъде брутално нокаутиран
  • 3 Слава на България

    1 4 Отговор
    Кубрат ще нокаутира шишкото със златните ръкавици