Last news in Fakti

22 Юли, 2013 16:47 1 145 0

Испански гранд следи звезда на ЦСКА

  • антон карачанаков-
  • цска-
  • валенсия
Испански гранд следи звезда на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Антон Карачанаков е попаднал в "специалния" списък на спортно-техническото ръководство на испанския Валенсия, твърди livesport.bg

Младокът е преминал през цедката на скаутите и е поставен в групата на "най-добрите" млади таланти, които представляват интерес за шефовете от "Местая". В следващите месеци крилото, което дълго време лекуваше тежка контузия, ще бъде следен под лупа от скаутите на "прилепите". Те ще получават пълна информация и статитстика за представянето му по време на мачовете на ЦСКА, както и за поведението му извън терена..

Преди около година футболистът на ЦСКА Антон Карачанаков беше на крачка от договор с испанския Еспаньол, но сделката не се осъществи, заради контузията, която получи играчът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА