Last news in Fakti

22 Юли, 2013 21:51 1 572 0

Шефовете на ЦСКА твърдо зад Стойчо Младенов

  • цска-
  • шефове-
  • стойчо младенов

Ръководството на ЦСКА разпространи декларация, в която осъжда инцидента, при който бившият шеф на стадион "Българска армия'' Калоян Стоянов нападна треньора Стойчо Младенов.

Ето и цялата декларация на ръководството на ЦСКА:

''Днес бе извършен изключително агресивен акт срещу старши треньора на представителния ни отбор г-н Стойчо Младенов. Ръководството на Клуба е силно възмутено от това дръзко посегателство, което може да се интерпретира и като опит за вмешателство в работата на спортно-техническия щаб. Остро осъждаме подобни действия и опити за сплашване.

Призоваваме съответните институции в държавата, както и органите на реда, да не допускат такива инциденти посред бял ден, на обществено място, където и да е на територията на България. Приканваме представителите на полицията да ограничат, или забранят достъпа до стадион ''Българска армия'', на лица, които предизвикват, и са предизвиквали подобни саморазправи.

Като добросъвестни граждани, ние - ръководството на ЦСКА, разчитаме на адекватни мерки и конкретни действия при тази, и всяка такава ситуация. Бъдете убедени, че като Клуб, ние ще защитаваме нашите треньори, футболисти и служители с всички законови средства. С интерес и заострено внимание ще следим развитието по днешния изключително неприятен случай".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА