Last news in Fakti

22 Юли, 2013 18:36 2 027 0

Стойчо: Цимбика заплаши, че ще ми разпори корема с винкел

  • стойчо младенов-
  • цибика-
  • скандал-
  • цска
Стойчо: Цимбика заплаши, че ще ми разпори корема с винкел - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че усеща опасност за живота си и смята да наеме частна охрана, която да се грижи за неговата безопасност, след като бе заплашен от бившия шеф на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов-Цимбика, съобщава zonasport.bg

По-рано днес наставникът си навлече гнева на новоизлюпения мениджър, тъй като отказа да привлече доведен от него футболист на проби.

"Калоян Стоянов ме заплаши, че ще ми разпори корема с винкел, оставил съм нещата на полицията. Виждам опасност за моя живот и живота на семейството ми. Не мога да работя така. Стоянов ме удари леко по ръката, скандалът не стана в съблекалнята, както тиражират някои медии, а пред нея. Ако полицията не ми осигури нужното спокойствие, ще си наема частна охрана.

"Българска армия" винаги е било място, където цари ред и дисциплина, а това беше вмешателство в моята работа. Не може който и да било да ми иска обяснения. Мисля, че живеем в цивилизовано общество, мутренските години отминаха. Благодаря на полицията, която реагира адекватно", обяви Младенов пред Първо РПУ, след като даде показания.

Калоян Стоянов е задържан под стража за 24 ч., като не спря да блъска по решетките и да крещи на полицаите да го пуснат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА