Last news in Fakti

22 Юли, 2013 20:19 1 464 0

Наско Сираков: Продукцията на Левски не заслужава титла

  • наско сираков-
  • левски-
  • йоканович
Наско Сираков: Продукцията на Левски не заслужава титла - 1
Снимка: БГНЕС

Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков също даде изявление за медиите, като не пропусна да похвали новия треньор Славиша Йоканович при представянето му.

''Славиша Йоканович е човекът, който ще промени Левски към по-добро.
Изключително съм доволен, че Левски инвестира в треньор, който е абсолютен професионалист в работата си. Убеден съм, че той е човекът, с който можем да постигнем целите, които сме си поставили. Срещнах абсолютното разбиране от Тодор Батков и Иво Тонев. Ние сме убедени в неговите качества, но него го чака много работа, защото в отбора има много неща, които трябва да бъдат променени.

Не искам да оплювам всички треньори, които са работили в Левски в последните пет години. Към тях нямаше търпимост и се смениха доста хора. Мисля, че на един треньор му трябва време. Хората обаче не бяха доволни от продукцията на отбора и ръководството имаше право да прави промени. Продукцията на Левски просто не заслужава титла. Аз съм сигурен, че намерихме треньор, който може да промени това. Левски е печелил титли и ще печели в бъдеще, но ние трябва да изградим ново лице. Всеки трябва да знае за какво е на терена.

Инвестирахме в треньор и това е едно от най-важните неща пред Левски. Надявам се времето пред него да бъде достатъчно. Ако двете страни са доволни от съвместната работа, през декември ще разговаряме за нов договор. За един треньор времето е много относително нещо и той ви каза това още в началото.

Искаме да спечелим всичко на 100-годишнината и не може да не го искаме, но аз искам най-вече отборът да се развива и да върви към подобрение. Сигурно ще ни трябват и нови играчи. Не бързаме и не искаме да правим грешки. Когато намерим такъв, който ще ни помогне, ще го вземем"
, заяви Сираков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА