Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 19:20 1 867 1

Манчестър Юнайтед взима звезда на Атлетико за заместник на Роналдо

  • манчестър юнайтед-
  • роналдо-
  • атлетико мадрид-
  • жоао феликс

Обект на интерес е Жоао Феликс

Манчестър Юнайтед взима звезда на Атлетико за заместник на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед може да се насочи към Жоао Феликс през януари, с когото да замени Кристиано Роналдо. Смята се, че мениджърът на „червените дяволи“ е взел решение да се раздели с Кристиано, след като той отказа да влезе от пейката срещу Тотнъм и напусна демонстративно „Олд Трафорд“, предава gong.bg.

Междувременно в Мадрид се твърди, че Феликс иска да напусне Атлетико или през януари, или през лятото. Това може да проправи пътя на Юнайтед да отправи оферта за сънародника на Роналдо, твърди „Deportes Cuatro“.

В Испания сочат, че вземането на Феликс под наем през януари е опция с оглед на постоянен трансфер през следващото лято. Нападателят на Атлети е представляван от Жорхе Мендеш, който е агент и на Кристиано Роналдо.

Случката с Роналдо срещу Тотнъм, заради която той беше отстранен от първия отбор преди утрешното гостуване на Челси, само засили спекулациите, че той може да напусне клуба.

Юнайтед обаче ще се сблъска със сериозна конкуренция, ако реши да наддава за Феликс. Испанското издание „AS“ смята, че Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен, както и неназован отбор от Висшата лига се интересуват от неговия подпис. Почти сигурно обаче става дума именно за „червените дяволи“.

Твърди се обаче, че ПСЖ вече е в контакт с Феликс за потенциален негов трансфер на „Парк де Пренс“. Атлетико пък се надява 22-годишният португалски национал да повиши цената си по време на Световното първенство в Катар преди януарския трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.