Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 17:29 744 0

Тунчев иска същото желание от играчите си срещу ЦСКА, както срещу Локомотив София

  • александър тунчев-
  • арда кърджали-
  • цска-
  • локомотив софия

Старши-треньорът на Арда е доволен от представянето на отбора си през повечето време

Тунчев иска същото желание от играчите си срещу ЦСКА, както срещу Локомотив София - 1
Снимка: БГНЕС

Арда Кърджали приема ЦСКА още в петък на своя стадион „Арена Арда“, а старши-треньорът на домакините се надява, че играчите му ще демонстрират същото желание за игра, както срещу Локомотив София.

Искам до края на годината да видя това желание, което показахме срещу Локомотив София, въпреки че останахме с 10 човека. Мисля, че в отбора има доста качество. Да, има доста млади футболисти, на които им е нужен още малко опит. Това желание и характер, какъвто показахме срещу Локо София, искам да видя в следващите мачове. Ако постигнем това постоянство, за което говоря, ще вземем и точки. Двете неща са взаимно свързани, ако успееш да направиш едното, ще достигнеш и другото“, каза специалистът пред dsport.

Той сподели още, че оценката му за тима е положителна и смята, че с малко повече опит създаваните положения ще започнат да влизат по-често и така резултатите ще се подобрят осезаемо.

Срещата с „армейците“ е на 28 октомври от 18:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА