Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 16:51 597 0

Монца иска отлагане на мача си след инцидента с Пабло Мари

  • пабло мари-
  • монца-
  • болоня

Адриано Галиани е подал официална молба към ръководството на Серия А

Монца иска отлагане на мача си след инцидента с Пабло Мари - 1
Снимка: БГНЕС

Монца иска Серия А да отложи срещата с Болоня в понеделник заради инцидента, който сполетя играча на клуба - Пабло Мари.

Испанецът бе нападнат с нож в супермаркет в Милано снощи, но за щастие животът му е вън от опасност след бързата интервенция на медиците.

Изпълнителният директор на клуба - Адриано Галиани, признава пред Gazzetta dello Sport, че целият отбор е шокиран от новината и дори някои от съотборниците на Мари са се разплакали от шока.

Очаква се междувременно централният защитник да се завърне в игра след около 3 месеца, а решението за мача с Болоня се очаква още днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА