Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 19:20 1 289 2

Аутсайдер в Ла Лига спря Реал Мадрид с дузпа и червен картон

  • реал мадрид-
  • жирона

„Кралския клуб“ все пак си върна първото място

Аутсайдер в Ла Лига спря Реал Мадрид с дузпа и червен картон - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид допусна равенство срещу Жирона с 1:1, като така си върна върха в Ла Лига, но огорчението от пропуснатата възможност срещу един от непретенциозните тимове в шампионата със сигурност е налице.

Винисиус Жуниор вкара първия гол в срещата, а скоро след това Кристиян Стуани изравни след дузпа за игра с ръка на Марко Асенсио след преразглеждане с ВАР.

В последната минута на редовното време Родриго смяташе, че е донесъл победата на „кралския клуб“, но отново видео-асистентите се намесиха, за да установят, че бразилецът е изритал топката в мрежата от дясната ръка на Пауло Гадзанига. Принципно правилникът гласи, че вратарят трябва да е сложил две ръце върху кълбото, но в случая съдийската бригада прецени, че той я натиска достатъчно уверено с една ръка, за да отмени гола.

В добавеното време Тони Кроос бе изгонен за втори жълт картон и това означава, че той ще пропусне гостуването на Райо Валекано след седмица.

Срещата продължи цели 10 минути над редовните 90, но в тях видяхме основно пилеене на време от гостите, за да стигнат в крайна сметка до така ценната точка, с която да се измъкнат от зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модрич и Анчелоти

    0 3 Отговор
    са двойка. Що го пуща тоя пенсионер?
  • 2 Важно

    1 0 Отговор
    Реал Мадрид отново е на първо място.