Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 17:35 971 3

ЦСКА 1948 направи обрат с човек по-малко срещу Пирин за 2:1

  • цска 1948-
  • пирин-
  • мач-
  • футбол

Така се изравни с Лудогорец на второто място

ЦСКА 1948 направи обрат с човек по-малко срещу Пирин за 2:1 - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 направи пълен обрат с човек по-малко и победи Пирин (Бл) с 2:1 като домакин в мач от 17-ия кръг на българската футболна efbet Лига. Така "червените" се изравниха с Лудогорец по точки на второто място и изостават с пет от лидера ЦСКА-София.

Мачът между ЦСКА 1948 и Пирин бе равностоен в началото, но "червените" направиха голяма грешка в средата на първото полувреме. Ангел Лясков настъпи по глезена падналия на терена Иван Тасев и бе изгонен с директен червен картон от Васимир Ел-Хатиб в 23-ата минута.

Пирин се възползва и поведе само четири минути по-късно. Радослав Цонев центрира от ъглов удар и Венцислав Бенгюзов засече топката технично във въздуха, изпращайки я в мрежата на домакините - 0:1.

Следващите две положения бяха за Станислав Костов. Нападателят на "орлетата" първо направи един пропуск, а в добавеното време вкара и гол. Той обаче бе отменен заради засада.

През второто полувреме Пирин не успя да задържи преднината си и въпреки че бе с човек по-малко, ЦСКА 1948 направи пълен обрат. В 55-ата минута Реан Даскалов изпрати центриране в наказателното поле и Ивайло Чочев вкара с глава 14-ия си гол за сезона, а в 82-та Енрике Рафаел бе точен за 2:1. Георги Русев влезе на дрибъл в наказателното поле, направи двойно подаване с Алекс Колев и пусна топката към непокрития бразилец, който я вкара с лекота във вратата на Пирин.

Мачове от 17-ия кръг на efbet Лига:
Септември - Хебър (Пазарджик) - 1:1
Ботев (Пд) - Ботев (Вр) 6:0
ЦСКА 1948 - Пирин (Бл) 2:1

Днес:
Берое - Арда (17,30 часа, Диема спорт)
В неделя:
Славия - Черно море
Спартак (Вн) – Левски
ЦСКА-София - Локо 1929 (Сф)
Във вторник:
Локо (Пд) – Лудогорец


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    2 5 Отговор
    И отново Супата доказва че е от друго планета! Може да не беше голям футболист, но е най-великите мениджър раждан в Родината ни !

    Коментиран от #3

  • 2 Боби, Цецо и Дан Тан

    8 0 Отговор
    Е хубаво е, че няма уговорени мачове в А-група.....ЕфБет, УинБет, ПалмсБет, Бетано, АлфаУин,8888
  • 3 Ала

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    на мене ми се струва, че май ти си по-добър. С много пък голямо самочувствие раздаваш оценки. Обаче тоя и един равен няма в ШЛ и никога няма да спечели никаква точка там!