Last news in Fakti

1 Август, 2013 11:16 19 248 10

Кличко прогнозира загуба за Кобрата

  • кобрата-
  • томпсън
Кличко прогнозира загуба за Кобрата - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Световният шампион в тежка категория на IBF Владимир Кличко даде своята прогноза за мача на Кубрат Пулеев в интервю за "ATG Radio"

На 24 август Кобрата и Тони Томпсън-Тигъра ще се изправят един срещу друг в битката за правото на двубой именно с украинеца.

Кличко обаче предрече първата загуба на Кобрата, който не е е излиза на ринга почти от година, залагайки именно на намиращия се в страхотна форма американец.

"Познавам Томпсън много добре. Не съм изненадан, че победи два пъти Дейвид Прайс. Тони е много подценяван в последните години. Сигурен съм, че може да победи всеки от Топ 10. Нямам търпение да гледам мача на Томпсън с Пулев. Мисля, че ще го победи", сподели още световният шампион във версиите IBF, WBO, IBO и супершампион на WBA.

Все пак той намекна, че евентуален двубой с Томпсън или Пулев изобщо не изглежда близо.

"Но нека все пак не мислим за това. Аз мисля мач за мач и следващият ми такъв е с Александър Поветкин", коментира още Владимир Кличко.

Срещата му с Поветкин ще е за обединяването поясите на WBA, където руснакът се води редовен шампион. Мачът е през октомври.

"Не сме правили още пресконференция. Трябва да го направим в следващите 2 седмици в Москва. Нямам търпение за Поветкин. Има много боксьори в дивизията, но той е най-вълнуващият. Той е шампион на WBA, a аз съм супершампион. И двамата сме олимпийски златни медалисти. Мисля, че феновете ще са развълнувани", заяви за срещата Кличко.

Той добави, че по-скоро гледа към следващ мач в Щатите, където похвали двамата местни таланта - Дионтей Уайлдър и Брайънт Дженингс, който вече отказа да се бие с Кобрата.

"И двамата са топ боксьори от Щатите. И двамата показват нещо в тежка категория. Работих с Уайлдър преди мача ми с Мариуш Вах. Харесва ми държанието му. Само вижте рекорда му - нокаутирал е всичките си противници. Дженингс се движи бързо, ще покаже класа в следващите си няколко мача. Мисля, че ще срещна един от двамата в бъдеще", заяви Влад.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алкап

    0 2 Отговор
    Dosta e dobar tozi Tony
  • 2 Атанас Димитров

    0 3 Отговор
    neka si prognozira a moje li da grizne druv4eto
  • 3 дидо

    0 2 Отговор
    Кличко е следващия отворко в положителната статистика на Кобрата !
    Хайде Кобра искаме тежки нокаути !
  • 4 Yanko Rusev

    0 2 Отговор
    Кличко май се страхува от мач с Кобрата а?! Браво нашето момче мачкай ги всички!!!
  • 5 galaxy

    0 2 Отговор
    По думите на Кличко се разбира, че той въобще не иска да стига до мач с Кобрата. Но нашето момче е родено за да бъде на върха, той има чувството на убиец на ринга и като се срещнат, в подходящия момент ще му се наложи на Кличко да заляга по пода на ринга. И понеже много му знае устата на Кличко, то той може и да няма да може сам да се изправи. Успех на Пулев срещу всичките му противници!
  • 6 Happy Lowman

    0 2 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=rjVNHGa914s

    Коментиран от #7

  • 7 Happy Lowman

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Happy Lowman":

    ако Клечко смята че това момче което се е на.рало в гащите още преди срещата от него,ще бие Пулев........дано си вярва...ама надали...
  • 8 Мустафа Ефенди

    1 1 Отговор
    Кубрат Пулев ще го победи тоя смотан американец без никакъв проблем,убеден съм на 101% на това което казвам!
  • 9 CaSSpEErr .

    5 1 Отговор
    Колеги Кличко нищо лошо не е казвал за никого той не е отворко както повечето които са на върха. Човека го питат какво мисли и той казва, а това дали го е страх от Кобрата не мисля. Братята са от висока класа и не им дреме с кого и кога ще играята. Щом Дейвид Хей го беше страх да излезе защото знаеше че ще си загуби титлата смятайте. А мисля че Хей е доста по-добър и опитен от Кобрата. Тъй че стига сте плюли по Кличко.
  • 10 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    абе кобрат си е доста добър такаче ще видим има опит няма загуба какво повече