Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 09:00 2 587 0

27-годишен футболист се самоуби

  • босна и херцеговина-
  • зрински мостар-
  • карим гадзета-
  • футбол-
  • футболист-
  • самоубийство

Гадзета се е хвърли от апартамент на осмия етаж, в който е живял

27-годишен футболист се самоуби - 1

Швейцарският футболист на шампиона на Босна и Херцеговина Зрински Мостар - Карим Гадзета, се е самоубил, съобщи агенция АНСА.

Трагедията е станала в Мостар в 2 часа тази сутрин. 27-годишният Гадзета се е хвърли от апартамент на осмия етаж, в който е живял.

Швейцарският футболист премина в Зрински през това лято, като подписа договор с клуба до лятото на 2024 година.

През миналия сезон той е изиграл 30 мача за Ксамакс Нюшател във втора швейцарска дивизия. Той започва кариерата си в Сервет Женева, като е играл още за Атоал Каруж, Винтертур и Лозана.

През настоящия сезон Карим Гадзета има само един мач за Зрински Мостар, след като се контузи още в началото на първенството.

27-годишен футболист се самоуби


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА