29 Ноември, 2022 18:13 890 0

Дешам: Мбапе няма високо его

  • килиан мбапе-
  • дидие дешам-
  • франция-
  • тунис-
  • катар 2022

„Петлите“ си гарантираха класиране на 1/8-финалите

Дешам: Мбапе няма високо его - 1
Снимка: БГНЕС

Дидие Дешам намекна, че Килиан Мбапе може и да не излезе срещу Тунис в последния мач от групите за Франция на световното първенство по футбол в Катар, след като заподозря, че журналистите на днешната пресконференция искат да го провокират за скандал в съблекалнята около егото на младата звезда.

„Физически е на добро ниво, така че няма нужда да правим корекции там. Може би ме питате за неговото его. Килиан няма голямо его. Разбира се, той е важен играч, ключов такъв, но е отборен футболист“, каза селекционерът на „петлите“, цитиран от Daily Mail.

23-годишната звезда по всяка вероятност няма да започне срещата утре, а на негово място ще стартира Маркиз Тюрам, който е пряк негов заместник, макар и да е много далеч от статута на своя сънародник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА