Last news in Fakti

1 Декември, 2022 13:30 1 198 1

Илиан Илиев разкри причината за раздялата с Матеус Клементе, говори и за мача с Локо Пд

  • илиан илиев-
  • футбол-
  • черно море-
  • локомотив пловдив-
  • купа на българия

Специалистът няма да може да разчита на наказания Васил Панайотов, но за сметка на това място в групата може да намери капитанът Даниел Димов

Илиан Илиев разкри причината за раздялата с Матеус Клементе, говори и за мача с Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разясни причината за раздялата с Матеус Клементе. Специалистът говори и за предстоящия в събота мач от 1/8-финалите за Купата на България с Локомотив Пловдив.

Първо искам да споделя, че днешната пресконференция не е, за да опровергаваме и потвърждаваме информации в медиите, но за последната седмица излязоха толкова неверни неща за Черно море, колкото за последните 5 години не бяха. Клементе го привлякохме със знанието, че има качества и въпреки, че дисциплината му в предишния му отбор не е била каквато се очаква. Добър футболист, но когато един човек започне да слага себе си над Черно море, ние няма как да му го позволим. Пожелаваме му успех в кариерата", каза Илиев.

За мача с Локо Пд Черно море няма да може да разчита на наказания Васил Панайотов, но за сметка на това място в групата може да намери капитанът Даниел Димов. "Предстои ни тежък мач с добър отбор какъвто е Локомотив Пловдив. Нием имаме проблеми в отбора, като освен Закария Беншаа има и други играчи с болежки. По всяка вероятност ще се наложи Даниел Димов, за който също излязоха неверни информации в медиите, може да попадне в групата, тъй като се нуждаем от играчи в средата на терена. Той не е играл доста, но се надявам, ако се наложи да е в помощ на отбора", сподели още специалистът, начело на "моряците".

Ето всичко, което каза Илиан Илиев пред медиите днес:


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РазбивачНаОтбора

    0 0 Отговор
    тоя отбор няма бъдеще с това ръководство и собственици, просто няма какво хубаво да се случи на малкото фенове ходещи на стадиона !!! треньора е л...о.