7 Август, 2013 10:03 1 185 0

Домусчиев: Вече сме на картата на Европа

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • партизан-
  • стоев-
  • шампионска лига
Домусчиев: Вече сме на картата на Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бе изключително доволен от победата с 1:0 над Партизан която осигури на тима историческо участие в плейофите на Шампионската лига.

''Вече сме в Европа! Много беше тежко, но този път Господ бе с нас. Мислех в един момент, че ще изтървем мача. Оттук нататък трябва да се си повярваме малко повече и да вдигнем нивото“, заяви Домусчиев.

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази мнение, че тимът е изиграл добър мач срещу сърбите. 

"Много съм доволен. Много тежък мач. Публиката непрестанно вдигаше Партизан. Показахме воля и характер. Искаме да се порадваме на успеха, след което ще мислим за следващия съперник. За момента не стои на дневен ред привличането на нови играчи, но всичко е възможно. Това е победа не само за Лудогорец, но и на българския футбол", каза Стоев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА