Last news in Fakti

8 Декември, 2022 10:10 1 409 2

Юноша на Левски отряза ЦСКА

  • димитър шейтанов-
  • септември софия-
  • цска-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Иначе интерес към него проявяват и още няколко елитни отбора, сред които и Локомотив (Пловдив)

Юноша на Левски отряза ЦСКА - 1
Снимка:

Вратарят на Септември (София) Димитър Шейтанов няма да премине в ЦСКА, каквото желание има ръководството на “червените”, твърди “Мач Телеграф”. Към юношата на Левски има сериозен интерес от “Армията”, а от клуба са направили официално запитване за евентуалното му привличане. Идеята е Шейтанов да замени резервния страж Димитър Евтимов, чийто договор изтича в края на сезона.

Младият вратар на Септември обаче иска да е титуляр и заради това на този етап не мисли да напуска клуба. Иначе интерес към него проявяват и още няколко елитни отбора, сред които и Локомотив (Пловдив).

През есента Шейтанов се утвърди като основен вратар на Септември и взе участие във всички 18 мача на тима в efbet Лига. В тях той допусна 25 гола.

В елита талантливият страж има мачове и за Пирин (Благоевград).


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедо

    2 0 Отговор
    Парцал мач отново не са в час.Този вратар го искат от ефбет проекта,а не от ЦСКА
  • 2 Даниел Диманов-лъвчето Сунар

    1 0 Отговор
    Тозе го сакат у Бистрица ве серсеми, ЦСКА си има вратаре