Last news in Fakti

8 Декември, 2022 11:02 1 264 4

Хари Магуайър: В момента ние наистина вярваме, че можем да спечелим световната титла

  • англия-
  • хари магуайър-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • футбол

Каквото и да се случи на полуфиналите, то ти се прибираш вкъщи като герой и всеки те тупа по рамото

Хари Магуайър: В момента ние наистина вярваме, че можем да спечелим световната титла - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Англия – Хари Магуайър, показа самочувствие и заяви, че тимът на „трите лъва” е един от основните претенденти за спечелване на световната титла в Катар. Англичаните имат за съперник на четвъртиналите в турнира отбора на действащия световен шампион Франция.

„Мисля, че единственото нещо, което е различно с отбора през 2018 година, е това, че в момента ние наистина вярваме, че спечелването на титлата е възможно”, коментира капитанът на Манчестър Юнайтед.

„През 2018 година също бях в отбора и стигнахме до полуфиналите. Мисля, че много от момчетата тогава бяха доволни. Всеки е доволен да бъде част от полуфиналите. Каквото и да се случи на полуфиналите, то ти се прибираш вкъщи като герой и всеки те тупа по рамото. Мисля, че в момента всички вярваме, че трябва да спечелим този турнир. Това е добра промяна в манталитета ни. В същото време знам колко трудно ще бъде. Има още пет или шест отбора, които също вярват, че могат да спечелят титлата”, каза още Хари Магуайър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тази година

    7 2 Отговор
    Полуфиналите ще ги гледате по телевизията...
  • 2 ТИРбушон

    7 0 Отговор
    Абе най-добре да не включвате това дърво срещу Франция.. Ман юн се чудят как да се отърват от тоя откровен некадърник.
  • 3 И другите жертви

    3 2 Отговор
    Мислеха така докато не се срещнаха с Бразил или Гаучосите! Но нагласа и надежда е хубаво да има човек, разочарованието след това е по-драматично.
  • 4 Коко

    4 1 Отговор
    Може ако ви я подарят като през 66-та.