Last news in Fakti

8 Декември, 2022 20:33 929 1

Гран При на Нидерландия остава в календара на Formula 1 за още 3 години

  • formula 1

Днес бе съобщена новината за подновеното споразумение

Гран При на Нидерландия остава в календара на Formula 1 за още 3 години - 1
Снимка: БГНЕС

Състезанието за Голямата награда на Зандвоорт във Formula 1 ще остане в календара на надпреварата до 2025 г., съобщиха организаторите.

Днес бе постигнато споразумение за това и така нидерландците ще могат да се наслаждават на „Най-бързото състезание на света“ поне още три години.

Пистата е част от Formula 1 в цели 34 издания до момента, като при последното Макс Верстапен успя да зарадва своите сънародници с домакинска победа.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оставете настрани

    3 0 Отговор
    Стига вече с тая Нидерландия ! Спират ни за Шенген ние пък няма да им гледаме Гран При - то.......а ,да и ще викаме утре за Аржентина!!!!! Така им се пада....