8 Декември, 2022 20:23 1 483 0

ЦСКА върна интригата в шампионата с едва втората загуба за сезона на шампиона

  • хебър-
  • цска

Отложеното дерби от 6 кръг най-накрая се изигра

ЦСКА върна интригата в шампионата с едва втората загуба за сезона на шампиона - 1
Снимка: Shutterstock

ЦСКА нанесе втора загуба на Хебър от началото на сезона в родната Суперлига по волейбол с драматичното 2:3 в зала „Васил Левски“ в Пазарджик.

Интригата бе необичайна за стандартите, които наложиха „тигрите“ в последните няколко години, като в отделните части резултатът бе 25:21, 23:25, 17:25, 25:16 и 10:15.

Това бе отложен мач от 6 кръг заради участието на Хебър в евротурнирите, но с него вече всички тимове имат по 9 изиграни срещи, а временното класиране показва, че имаме три тима с по 21 точки. Това са Монтана, Левски и Хебър, а ЦСКА и Берое им дишат във вратовете с по 19 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА