18 Декември, 2022 14:03 2 114 4

Цената на билетите за финала в Катар достигна €31 хил.

  • катар 2022-
  • франция-
  • аржентина

Най-ниските цени „на черно“ са от €2 хил.

Цената на билетите за финала в Катар достигна €31 хил. - 1
Снимка: БГНЕС

Финалът на световното първенство по футбол е най-голямото спортно събитие на планетата. Милиони по целия свят ще го гледат по телевизията, но само 88 966 ще са онези, които ще имат възможност да гледат мача от трибуните на стадион „Лусаил“ в Катар. За привилегията обаче някои може да платят до €31 хил. за билет. Това поне е цената, която искат търговци „на черно“ в ложите на трибуните, съобщи AS.

Все още обаче няма информация дали подобна сума е платена, но пък има потвърдена транзакция за €15 хил.

Най-често препродавачите искат по €2 хил. за билет, което има риск да остави една не малка част от стадиона с празни места.

Домакините междувременно имат практика да раздават пропуски безплатно в часовете преди мачовете, за да се намали усещането, че трибуните пустеят за най-скъпия спортен форум в историята.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    9 0 Отговор
    Това е ненормална работа 22кухи глави бягат подир една топка и няколко хиляди си плащат да ги гледат .Луд свят.
  • 2 Израждане

    5 0 Отговор
    6-7 млрд. хора на Земята живеят цяла година с по-малко от 15 000 евро. Има много по-смислени начини да се похарчат 15 000 евро от това да ги дадеш за някакъв си футболен мач. 15 000 евро, е колкото 2-3 месечни заплати на инженер.

    Но за съжаление живеем във времена, когато ЗАПЛАТАТ на само един от най-добрите футболисти колкото заплатите на 200 от най-добрите професори, хирурзи или колкото заплатите на 600 инженера.
  • 3 никой не мрази бедните

    1 0 Отговор
    Няма геноцид, няма различно отношение. Просто бедният не може да е там, където се искат много пари.
  • 4 не е така

    1 0 Отговор
    Даже имаше билети без пари и ядене....