19 Декември, 2022 10:10 1 516 2

Стадион "Спартак" остава на тъмно и през пролетта?

  • стадион спартак-
  • спартак варна-
  • осветление-
  • павлин николов-
  • община варна

В някои от официалните мачове на "Коритото" лампите бяха пускани през второто полувреме, но само за да подпомогнат предаването на двубоите по телевизията

Стадион "Спартак" остава на тъмно и през пролетта? - 1

Проблемите с осветлението на стадион "Спартак" във Варна няма да се решат в скоро време. Причината е в документацията по изграждането на осветителните пилони. Те бяха поставени в първите дни на август, но до този момент отборът не е играл на осветление. В някои от официалните мачове на "Коритото" лампите бяха пускани през второто полувреме, но само за да подпомогнат предаването на двубоите по телевизията.

На пресконференцията при представянето на новия треньор на "соколите" Димитър Димитров - Херо единият от собствениците на варненския клуб Павлин Николов индиректно хвърли вината за все още бавещия се акт 16 в посока Община Варна.

"От август месец електрическото осветление на клубния ни стадион е сертифицирано от БФС и отговаря на всички условия. Ние като клуб сме си свършили работата във всяко едно отношение, но какво излезе – изрядни сме, но поради друга причина и неща, които не зависят от нас, Спартак все още не може да играе официални мачове на осветление", каза тогава Павлин Николов.

Потърсени за коментар относно ситуацията с осветлението на стадиона от Община Варна бяха лаконични - "Ние не сме страна по този казус".

Поради тази причина във Варна тръгнаха слухове, че феновете на "соколите" готвят протест, но организираните привърженици на Спартак от "Трибуна Соколъ" отрекоха за подобно нещо. Въпреки това ултрасите недвусмислено подчертаха, че държат да са информирани, ако има пречки, за да знаят как да процедират.

Все пак надеждите на привържениците са до края на сезона да станат свидетели на историческия първи мач на Спартак на осветление на "Коритото". Но дали това ще се случи предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    2 2 Отговор
    Какво осветление какви 5 лева, тоя отбор е брутално слаб даже и за "Б" група. На всеки е ясно, че от следващият сезон ще са при аматьорите, а ще завършат този сезон с 6 9 точки.
  • 2 ВарнаГларуса

    2 2 Отговор
    по скоро нямат пари, херо ще ги разори тотално !!!