Last news in Fakti

26 Декември, 2022 15:31 726 1

Хамилтън отново тръгва на уроци по пеене

  • хамилтън-
  • мерцедес-
  • формула 1

Съотборникът му Джордж Ръсел също планира повече време със семейството и приятелите си

Хамилтън отново тръгва на уроци по пеене - 1
Снимка: БГНЕС

Сезон 2022 във Формула 1 се оказа неочаквано тежък за тима на Мерцедес - след години доминация в световния шампионат, сега отборът взе само една победа и то в края на кампанията - Джордж Ръсел спечели в Бразилия. Зимната пауза ще е изключително важна за бившите шампиони, като пилотите на тима и Тото Волф разкриха какви са плановете им за последните дни на декември и януари преди началото на предсезонните тестове в Бахрейн през февруари, предава sportal.bg.

“Тази година се проточи много, но най-накрая стигнахме и до почивката - обясни 7-кратният световен шампион Люис Хамилтън. - Най-вероятно отново ще тръгна на уроци по пеене, тъй като в последно време нямах много време за музика. Много ми се иска да гледам по-малко телевизия и повече да чета. Натрупаха се много книги, които ми препоръчаха да прочета. За Коледа ще съм с моите племенници, ще правим снежен човек и ще караме ски. Нямам търпение!”

Джордж Ръсел също планира повече време със семейството и приятелите си.

“Ще съм с роднини и приятели, колкото се може повече време - обясни Ръсел. - Сезонът беше доста дълъг, обиколихме много страни и нямах възможност да прекарам толкова време със семейството ми колкото ми се искаше. Затова сега планирам пълноценна почивка, за да презаредя батериите за следващия сезон.”


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър

    6 1 Отговор
    А на уроци по каране кога ? И най-вече на обноски. Уж ми бил Сър..