6 Януари, 2023 16:03 608 1

Лапорта смята, че Супер Лигата може да се състои през 2025 г.

  • жоан лапорта-
  • супер лига-
  • барселона-
  • европейски съд

Президентът на Барселона е сред най-големите поддръжници на идеята

Лапорта смята, че Супер Лигата може да се състои през 2025 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Жоан Лапорта хвърли в смут европейските футболни федерации за пореден път, след като днес пред Cadena SER заяви, че Супер Лигата може да се състои до 2025 г.

Ако решението е в наша полза, Супер Лигата може да стане реалност до 2025 г.“, каза президентът на Барселона пред радиото, отговаряйки на въпрос за очакванията от решението на Европейския съд.

Съвсем скоро предстои властите на „стария континент“ да вземат окончателно решение по темата, но предварителните очаквания са разнопосочни. От една страна експерти са категорични, че УЕФА и ФИФА имат пълното право да накажат участниците в подобен турнир, но от друга има такива, които са убедени, че действията на установените организации са в пряк разрез с антимонополните регулации.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бивш журналист

    0 0 Отговор
    Суперлигата е една дума...