Last news in Fakti

17 Август, 2013 19:50 1 415 0

Сектор Б твърдо зад Йоканович

  • сектор б-
  • йокановч
Сектор Б твърдо зад Йоканович - 1
БГНЕС

Привържениците на "Левски" категорично изразиха подкрепата си към треньора Славиша Йоканович преди гостуването на Литекс, което е утре от 21:00 часа.

Фонд Сектор "Б" разпространи изявление, чрез което феновете настояват на сръбския специалист да бъде гласувано доверие и да бъде оставен да работи на спокойствие. Ултрасите са твърдо зад Йоканович, споделяйки, че няма да допуснат и този треньор да стане жертва на бойкот от страна на футболисти на клуба или заради правото да казва истината в очите. 

Както е известно, вчера сърбинът даде прелюбопитна пресконференция, тропвайки по масата и поставяйки условието си час по-скоро да му бъдат осигурени така желаните играчи.

Йоканович също така си позволи да критикува ръководството на "Левски", заявявайки, че когато е пристигал на "Герена" са говорени едни неща, които към момента не се случват, което означава, че Батков, Сираков и компания не държат на думата си и не спазват обещанията. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА