Last news in Fakti

20 Август, 2013 10:23 1 494 1

Шарапова иска да „захароса“ името си

  • мария шарапова-
  • име-
  • шугарпова

Според „Форбс“ Маша е най-богатата спортистка в света.

Шарапова иска да „захароса“ името си - 1
Снимки: Facebook

Мария Шарапова официално е поискала да смени името си, пишат медиите на острова.

Приятелката на Григор Димитров е поискала да се прекръсти за предстоящия турнир от Големия шлем в Съединените американски щати. Рускинята се е обърнала към Върховния съд във Флорида с настояване името да бъде сменено в периода от 26 август до 9 септември.

А какво ще е новото име? Отговорът е Шугарпова (от англ. „sugar“-захар). Причината е, че Маша е рекламно лице на фирма за бонбони. За да бъде одобрено „новото“ име обаче организаторите на тенис турнира също трябва да дадат своето съгласие, което, според наблюдатели, е малко вероятно.

Рускинята е една от най-известните спортистки в световен мащаб. Всяка година тя печели десетки милиони само от реклама. Според „Форбс“ тя е най-богатата спортистка в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Libero

    0 0 Отговор
    Шарапова е тотално мръднала. Сигурно са я натъпкали с пари, за да направи това.