Last news in Fakti

23 Август, 2013 11:29 803 0

Ники Михайлов: Излизаме за победа срещу Милан

  • николай михайлов-
  • верона-
  • милан-
  • серия а
Ники Михайлов: Излизаме за победа срещу Милан - 1
Снимка: БГНЕС

„Чудесно е за клуба и привържениците, че започваме с домакинство. Перфектният сценарий ще е да вземем трите точки срещу Милан. Ще е трудно, но трябва да показваме израстване с всеки изминал мач и да печелим точки. Особено когато играем вкъщи, трябва да се борим за трите точки“, заяви Николай Михайлов преди старта на новия сезон в италианската Серия „А“. Утре неговият Верона приема Милан в първия мач от новата кампания.

„Тук съм от една седмица и се чувствам добре. Основната ми задача е да се адаптирам по-бързо към обстановката. Много съм щастлив във Верона, харесва ми и клуба. Надявам се възможно най-скоро вече да съм част от отбора“, каза още Николай Михайлов, който премина в италианския тим през това лято.

„Рафаел и Николас са добри вратари и добри момчета. Най-важното е да си джентълмен и да имаш добри отношения със съотборниците си. И двамата са много добри вратари, но във футбола е важно да има конкуренция – на всеки пост, не само вратарския. Навсякъде, където съм бил, е имало конкуренция. Трябва да даваш най-доброто на всяка тренировка и да показваш потенциала, с който разполагаш“, заяви вратарят на националния ни отбор.

„Винаги съм искал да играя в Италия. Започнах в Левски (София) – най-добрият отбор в България. След това отидох в Ливърпул, а по-късно се присъединих към тима на Твенте. Избрах холандския клуб, защото там се дава възможност на младите играчи. Надявах се, че един ден ще играя в Италия“, добави Михайлов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА