Last news in Fakti

24 Август, 2013 13:03 588 0

Мелцер и Монфис на финала в Уинстън-Салем

  • монфис-
  • мелцер-
  • уинстън-салем
Мелцер и Монфис на финала в Уинстън-Салем - 1
Снимки: ЕПА/БГНЕС

Гаел Монфис и Юрген Мелцер ще спорят един срещу друг за титлата в турнира по тенис за мъже Уинстън-Салем, който е последен преди началото на надпреварата за Големия шлем в Ню Йорк.

Монфис се класира за 19 път на финал от турнирите на АТП в своята кариера, след като се наложи със 7:6(9), 6:3 над украинеца Александър Долгополов, докато Мелцер победи американеца Сам Куери с 6:2, 4:6, 6:3.

И двамата обаче изпитваха трудности срещу своите конкуренти, а Монфис дори игра с болки в бедрото.

Той загуби първите четири гейма от мача срещу Долгополов, след което обаче спаси три сет-бола и победи в тайбрека.

"Победата беше много добра за моето самочувствие, защото изоставах с два пробива, но спечелих сета", каза Монфис, който преследва пета титла в своята кариера. С четири трофея е и Мелцер.

До момента Монфис е спечелил всички четири мача, които е изиграл срещу Мелцер, но не може да се похвали с добра успеваемост на финали - само 4 спечелени от 18 изиграни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА