Last news in Fakti

28 Януари, 2023 22:24 803 1

Лудогорец вади 1 млн. евро за шведско крило на Розенборг, но сделка няма да има

  • лудогорец-
  • крило-
  • сделка-
  • розенборг

Интерес към Стефано Векия имали и от Панатинайкос  

Лудогорец вади 1 млн. евро за шведско крило на Розенборг, но сделка няма да има - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е предложил 1 милион евро за шведското крило на Розенборг Стефано Векия, но норвежкият клуб не е склонен да продава и е отказал офертата на разградчани, съобщава fotbollskanalen.se. Българският шампион търси спешно футболист на тази позиция след тежката контузията на Рик Джонатан. Той скъса кръстни връзки и ще бъде аут до края на сезона.

Преди няколко седмици оферта към Векия е имало и от Панатинайкос, който преди няколко дни взе Даниел Мансини от Арис (Солун), а и за този футболист се твърдеше, че попада в плановете на Лудогорец, предава sportal.bg.

Стефано Джузепе Арне Векия Хомквист играе за Розенборг от 2021 година и в 33 мача вкара 20 гола. Преди това шведът бе част от Сириус и Бромопоякарна.

Лудогорец има време до 2 февруари да затвори евентуални трансфери, тъй като трябва да картотекира отбора си за мачовете от Лигата на конференцията срещу Андерлехт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    1 1 Отговор
    Иииио Левски така като лудите, за мално за 5 мил. евраци да вземат един розов от Лесото, амаааааа се оказа, че онези не го пускали да играе само уредени мачове, искали да го развият в местния шампионат. На правилен футбол нещяли да го учат. За това Левски на Мъримир щели да вземат друг за 4 мил. от ЧАД, като условието било не просто да е розов, ами на тъмно само зъбите му да се виждали щото щели и национал на България да го правели....СМЕЯТ НИ СЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ, ЧАК ОТБОРА НА БАНДЕРА НИ НАРИЧАТ, А ТОВА Е ПОЗОР...