Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 20:00 1 735 1

В чужбина забъркаха каша с ЦСКА

  • цска-
  • цска москва

Еквадорец обърка родния ЦСКА и ЦСКА Москва

В чужбина забъркаха каша с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Българският ЦСКА е направил опит да привлече панамски национал. Исмаел Диас от еквадорския Универсидад Католика бил желан от "червените", но предложението е отхвърлено. Това твърди еквадорски журналист.

Клубът на 25-годишното ляво крило не приел офертата на ЦСКА. Диас блесна с 13 гола в 20 мача за Универсидад Католика в първенството на Еквадор през миналия сезон.

Оказва се обаче, че офертата за него не е от софийския ЦСКА, а от ЦСКА (Москва). Eквадорският журналист очевидно е допуснал грешка в информацията, която разпростани в социалните мрежи, пише "БЛИЦ Спорт".

Руски издания съобщиха, че ЦСКА Москва всъщност преследва Исмаел Диас.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    2 3 Отговор
    Къде си? В статията има ЦСКА!