Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 16:34 647 0

Крумовград и Спортист Своге спукаха топката за 0:0 (ВИДЕО)

  • крумовград-
  • спортист своге-
  • втора лига-
  • футбол

Попадения нямаше, а гостите останаха с човек по-малко, когато Александър Бастунов бе изгонен в 87-ата минута

Крумовград и Спортист Своге спукаха топката за 0:0 (ВИДЕО) - 1

Отборите на Крумовград и Спортист Своге завършиха при 0:0 в мач от 18-ия кръг на Втора лига. Попадения нямаше, а гостите останаха с човек по-малко, когато Александър Бастунов бе изгонен в 87-ата минута.

Така и двата тима запазват позициите си. Крумовград остава втори с 31 точки, една повече от Етър, но и мач аванс. Спортист Своге пък остава пети с 29 пункта.

Първата по-опасна ситуация бе пред вратата на "шоколадите". В 4-ата минута Китан Василев стреля от пряк свободен удар, но топката прелетя над напречната греда.

В 8-ата минута Своге се опита да притесни домакините с две поредни центрирания, но и при двата случая Макенджиев се справи отлично.

Владислав Узунов проби добре отдясно и опита центриране в наказателното поле на гостите, но Мартин Величков излезе и улови в 15-ата минута.

Секунди след това Димитър Пиргов потърси Мартин Сораков с дълъг пас. Вторият обаче не успя да нанесе изстрел към вратата на "шоколадите" въпреки отличния пас във вътрешността на пеналтерията.

Владислав Узунов си заслужи първия жълт картон в 16-ата минута заради игра с ръка.

Калоян Стефанов нахлу в наказателното поле на Спортист, след като демонстрира скоростта си по десния фланг на атаката. Той опита и остро центриране, но топката попадна в ръцете на Величков.

В 24-ата минута Мартин Сораков бе потърсен на далечната греда, но футболистът на домакините бе изпреварен от защитник на "шоколадите", който изчисти.

И през следващите минути продължи натискът на домакините. Футболистите на Крумовград обаче нямаха чисти положения за реализиране на гол. В 39-ата минута след добра комбинация, Калоян Стефанов отпрати удар към вратата на гостите, но топката мина встрани от вратата, без да има нужда стражът на Своге да се намесва.

В 51-ата минута Крумовград отново опита да атакува отдясно. Калоян Стефанов обаче не успя да си поеме топката добре. Домакините все пак продължиха да са по-активният тим и да владеят топката повече. В 58-ата минута Радослав Терзиев стреля с глава след корнер. Топката обаче срещна гредата и не влезе във вратата на "шоколадите".

Четири минути след това и гостите от Своге успяха да нанесат точен изстрел. Футболист на "шоколадите" се извиси и стреля с глава, но ударът му не успя да затрудни Макенджиев.

В 67-ата минута Китан Василев стреля разочароващо над вратата, след като топката бе изчистена от гостите при корнер. Тя попадна във Василев, който опита воле извън наказателното поле, но не уцели вратата.

Жак Пехливанов опита изстрел от сериозна дистанция в 74-ата минута. Топката рикошира в друг футболист и мина встрани от вратата.

В 87-ата минута Спортист Своге остана с човек по-малко. Александър Бастунов получи втори жълт и червен картон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА