Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 19:05 1 003 1

Бербатов: Да, по дяволите, Манчестър Юнайтед е в битката за титлата

  • димитър бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • футбол

„Червените дяволи“ постигнаха важна победа срещу Лийдс в неделя и сега са само на пет точки зад лидера Арсенал, въпреки че са изиграли два мача повече

Бербатов: Да, по дяволите, Манчестър Юнайтед е в битката за титлата - 1
Снимка:

Манчестър Юнайтед се радва на възраждане под ръководството на Ерик тен Хаг, като вече е трети във Висшата лига с 46 точки от 23 мача. „Червените дяволи“ постигнаха важна победа срещу Лийдс в неделя и сега са само на пет точки зад лидера Арсенал, въпреки че са изиграли два мача повече. Предполага се, че Юнайтед не е реалистичен претендент за трофея във Висшата лига този сезон заедно с Арсенал и Сити, но Димитър Бербатов мисли друго и настоя, че е твърде рано да се правят големи прогнози.

Да, по дяволите, Манчестър Юнайтед е в битката за титлата. Щастлив съм да видя отбора на позицията, в която се намира и към която се придвижва, но особено в случая с "червените дяволи" и Тотнъм, постоянството е основното качество, от което се нуждаете, ако искате да станете шампион, защото Висшата лига е маратон, а не спринт. Трябва да играете постоянно добре и дори когато не играете добре някой път, пак трябва да разберете как да спечелите точките. Това са правили всички шампиони на Висшата лига.

Толкова е интересно в момента, защото Арсенал губи точки, Манчестър Сити губи точки, а Манчестър Юнайтед пълзи зад тях и се надява да изненада всички. Според мен е твърде рано да се каже кой ще спечели титлата във Висшата лига този сезон. Представете си, ако се случи този сезон? Развълнуван съм от това, което се случва в клуба, заради това как се развиват, как се представят и как стават все по-добри и по-добри.

В момента те се движат в правилната посока и бих се радвал да ги видя да спечелят титлата във Висшата лига под ръководството на Ерик тен Хаг този сезон, защото видяхме много луди неща във Висшата лига. Ако не го направят, ако не спечелят титлата тази година, тогава се надяваме, че ще се случи през следващия сезон, защото ако продължат да подобряват отбора, тогава защо да не се стане? През следващите няколко години искам Манчестър Юнайтед да бъде там, където заслужава да бъде и това е на, първото място", сподели Бербатов.

Бербатов спечели два пъти титлата във Висшата лига с Манчестър Юнайтед, през 2008-09 и 2010-11. "Червените дяволи" ще се изправят срещу Барселона в Лига Европа в четвъртък, преди да приемат Лестър Сити в неделя във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бабаяро

    2 1 Отговор
    Да, по дяволите!Ще спечелят купата Мики Маус. Бълнуванията на белоногата примадона.