16 Февруари, 2023 08:29 7 202 6

Меси стяга куфарите при "принцовете"?

  • лионел меси-
  • псж

Какво се случва с футболното бъдеще на Лионел?

Меси стяга куфарите при "принцовете"? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лионел Меси е отхвърлил поредна оферта на ПСЖ за преподписване, сочат информации от чужбина.

Твърди се, че Лео предпочита да премине в клуб от САЩ или да се завърне в Барселона, след като договорът му с "принцовете" изтече.

Следващото Световно по футбол ще се проведе в САЩ, Мексико и Канада. Смята се, че е много вероятно Лео да продължи клубната си кариера в Северна Америка и да опита да защити световната титла по футбол с тима на Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разберере то вече

    10 3 Отговор
    меси няма да игре на другото световно !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 един

    9 0 Отговор
    Според мен,много е вероятно Меси да премине в САЩ от следващият сезон!Видно е, че той вече няма сили да издържа на натоварванията и многото мачове в европейските топ първенства.Разбира се шефовете на ПСЖ ще настояват той да играе поне още един сезон,но желанията на ръководството на клуба са едно,а очакванията на взискателните фенове са малко по-други!От световна звезда като Меси,на терена се очакват едва ли не чудеса,и в този ред на мисли,на никой не му е приятно/а най-вече на Меси/ да бъде освиркван за това че отбора не винаги може да играе на максимум,да побеждава и да печели всички купи както във Франция така и ШЛ!
  • 4 тиквенсониада

    16 2 Отговор
    А какво се случва с БЪЛГАРСКИЯ МЕСИ от Банкя ? Стяга ли куфари за ареста или се готви пак да коли и биси ?
  • 5 Истината

    3 13 Отговор
    Меси е елементарен медиен балон.
  • 6 Ангел Пехливанов

    1 0 Отговор
    Този ....медиен "балон" вкара Хертрик на най-скъпият отбор на планетата...
    Реал М. Само на ....19 г. Има Недостижимите 6 зл. топки. При все че за това гласуват не " разбиратели" ....кото теб а ПРОФЕСИОНАЛИСТИ! Информирай се !!!