17 Февруари, 2023 15:23 1 367 0

"Прибрах се в стаята си и се разплаках, дълго време не успях да спра"! Неувереното момче, което стана легенда (ВИДЕО)

  • майкъл джордан-
  • баскетбол

Въздушния става на 60

"Прибрах се в стаята си и се разплаках, дълго време не успях да спра"! Неувереното момче, което стана легенда (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Прибрах се в стаята си и затворих вратата. След това се разплаках. Дълго време не успях да спра", споделя Майкъл Джордан в своята автобиография.

Днес Джордан навършва 60 години. Той е считан от мнозина за най-великия спортист. 6 пъти е шампион на НБА с Чикаго Булс, двукратен олимпийски шампион, а индивидуалните му отличия трудно могат да бъдат изредени.

Въпросните думи на Майкъл Джордан са за деня, в който разбира, че не е избран да бъде част от баскетболния тим на гимназията, в която учи. Деветокласникът Джордан приема тежко треньорското решение, но именно в този ден започва да гради мотото си в спорта - "Никога не се предавай".

Резултатът е ясен - милионите фенове на баскетбола имат привилегията да се наслаждават на играта на Въздушния. Човекът с извънземен отскок, лидерът, който е най-силен в последните минути на решаващите мачове.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА