Last news in Fakti

20 Февруари, 2023 11:40 2 365 6

Пострадалият футболист на Пирин: Срам ме е от тези уж Левскари

  • христофор хубчев-
  • левски-
  • футбол-
  • пирин благоевград

Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти, и треньори и т.н ,но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си, е така, от човещина им е под нивото....

Пострадалият футболист на Пирин: Срам ме е от тези уж Левскари - 1

Защитникът на Пирин Христофор Хубчев, който вчера пострада в сблъсък в последната минута на мача на неговия тим срещу Левски изрази мнението си за инцидента. След удар в борба за топката от страна на Роналдо бранителят има три пукнати ребра и проблеми с белия дроб. Хубчев изрази най-вече разочарованието си от факта, че шефовете на Левски не са се поинтересували от състоянието му.

Ето какво написа Хубчев в социалните мрежи:

"Първо искам да Благодаря на всички ,които ми писаха и обадиха ! Но не мога да не си изразя мнението вече в тази ситуация ! Първо искам да кажа аз съм повече ЛЕВСКАР от почти всички които са в ЛЕВСКИ! Безпорно с най-добрата публика и колко да са ме псували днес или като играя срещу Левски аз не го приемам лично ,защото за тях Левски е най-важно. Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти и треньори и т.н ,но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си е така от човещина им е под нивото.... Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време ,терен или нещо др. Не разбирам ,защо като Левски са по-добрия отбор не се свири чист фал (все пак съм с 3 счупени ребра ) Драганов заповядай да ти дадем скенера ....и най-срамното аз съм израстнал на Герена и помня ,че са ни учили на спортменство ! Това да продължиш да играеш докато лежи играч на др отбор , видимо с проблем не един път в мача ,защото ние не сме П..ки в нашия малък отбор ... Срам ме е от тези уж Левскари ,Които гледат само себе си и съм сигурен ,че не им пука за Левски !", написа Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    21 6 Отговор
    От тия какво чакаш?

  • 2 Батето

    26 4 Отговор
    Съди ги тия изпрошляци ,барабар със съдийте.

    Коментиран от #3

  • 3 Татето

    6 22 Отговор

    До коментар #2 от "Батето":

    Абе приятел според теб балета и футбола имат ли разлика ??? 🤣🤣🤣

    Коментиран от #4

  • 4 Майка ти

    18 5 Отговор

    До коментар #3 от "Татето":

    Не става въпрос за това. Можеха поне да се заинтересува как е.
  • 5 Левскар

    3 10 Отговор
    Стават тия неща все пак футбола не е балет.А играчите на Пирин да неби да играха коректно.Цял мач играха като дрогирани все едно им е мача на живота.

    Коментиран от #6

  • 6 Aлфа Bълкът

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    А ти какво искаш, да поседнат докато играете ли? Да не са излезли на пикник? Така трябва да се играе всеки мач, да се докажеш и да заслужиш победата си.
    А при такава тежка контузия трябва да има обещетение.