25 Февруари, 2023 10:48 1 647 2

Везенков с "лъвска" постъпка

  • българия-
  • александър везенков

България тръгва да громи Португалия на баскетбол

Везенков с "лъвска" постъпка - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Най-добрият баскетболист в Европа досега през сезона Александър Везенков се присъединява спешно към националния ни отбор.

Миналата вечер Сашо изнесе рецитал през второто полувреме на мача между Валенсия и Олимпиакос, за да може грандът от Пирея да стигне до обрат в срещата от Евролигата.

От днес крилото започва подготовка с националите ни. "Лъвовете" приемат Португалия в ключов мач от настоящата фаза на европейските баскетболни квалификации. Нашите се нуждаят от победа с над 10 точки разлика, за да продължат напред към последната част от квалификациите.

Двубоят е утре от 18:00 часа в "Арена Ботевград". Очакванията са с подкрепата на публиката и с лидер Везенков нашите да нанесат първа загуба на португалците в групата, естествено целта на България е да стигне до разгромна победа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇪🇺💯

    2 0 Отговор
    Ако българите не пречат на Везенков, ноо вероятно да победим с повече от десет точки и да изпратим “мореплавателите” у дома да откриват Америката❗️
  • 2 Браво

    1 0 Отговор
    Българи, юнаци