Last news in Fakti

18 Март, 2023 12:29 1 643 4

Феновете на ПСЖ планират протест срещу Меси

  • лионел меси-
  • псж-
  • футбол-
  • фенове

Явно на привържениците на клуба им е било достатъчно и сега планират да освиркват аржентинеца тази неделя по време на сблъсъка от Лига 1 срещу Рен на „Парк де Пренс“

Феновете на ПСЖ планират протест срещу Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Ултрасите на Пари Сен Жермен обявиха, че планират протест срещу суперзвездата на тима Лионел Меси. Аржентинецът се бори да повтори успеха си в Барселона, откакто премина на „Парк де Пренс“ през 2021-а година след 17 блестящи години на „Камп Ноу“.

Седемкратният носител на „Златната топка“ не успя да помогне на столичани да постигнат голямата си цел – спечелването на Шампионската лига, след като хората на Кристоф Галтие отпаднаха още на осминафиналите от Байерн Мюнхен. Меси не успя да впечатли и в двата мача срещу баварците.

Явно на привържениците на клуба им е било достатъчно и сега планират да освиркват аржентинеца тази неделя по време на сблъсъка от Лига 1 срещу Рен на „Парк де Пренс“. Причината за това е, защото част от феновете на клуба смятат, че представянето на Меси не отговаря на условията на страхотния му договор.

„Ще освиркваме Меси тази неделя. Той има твърде висока заплата в сравнение с това, което предлага на терена. Но, разбира се, не се очаква протестът да бъде широко разпространен по трибуните“, казаха част от феновете на ПСЖ пред Mundo Deportivo.

Не е ясно обаче дали нападателят обаче ще вземе участие в срещата. В петък се появиха информации, че Меси е показал недоволството си срещу методите на работа на треньора Кристоф Галтие и е напуснал тренировката на тима. Според свидетели специалистът опитал да го спре и разубеди, но футболистът не го послушал и си тръгнал.

Договорът на Меси с ПСЖ изтича през юни и той все още не е дал съгласие за неговото удължаване. Аржентинският капитан е свързван със завръщане в Барселона, но каталунците първо трябва да се справят със сериозните си финансови проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    6 2 Отговор
    Меси този сезон има най-много асистенции в топ 5 първенствата и с неговите общо 26 гола и асистенции в Лига 1 отстъпва по този показател само на Холан. Дали не си е заслужил заплатата? Това, че ПСЖ е смешен отбор със слаб треньор, халфова линия и защита, не е отговорност на Меси. Пък ултрасите нека си протеститрат. Това лято Меси се маха от там със свободен трансфер и приключва отношенията си с ПСЖ, където реално се озова по принуда заради изцепките на борда на Барса.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Браво коментар #1

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Човек":

    Много точно казано колега Меси им придава класа както в халфова така и в предна линия той е 10 не е чист нападател и косуматор катооо....и така а колко асистенции ???
  • 3 Псж йок

    3 1 Отговор
    Тези франсета определено взимат наградата за най-антипатичен отбор. Иначе трябва да са благодарни на Бога, че изобщо Меси, упс, че изобщо той се нави да им носи умрялата фланелка.
  • 4 Бухал

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Човек":

    Треньорът им е жалък, нула мачове в Шампионска лига преди да дойде в ПСЖ, нула отбори в които трябва да работи с мега звезди, нула успехи. Време е да го махат и да дойде Зидан