Last news in Fakti

24 Март, 2023 08:45 843 2

Важен тест за България

  • българия-
  • футбол

Приемаме отбора на Черна гора по футбол

Важен тест за България - 1
Снимка: БГНЕС

Националният футболен отбор на България се изправя срещу Черна гора в първия си мач от квалификациите за участие на Евро 2024.

Опитът на "лъвовете" да се класират за първи голям форум от 20-ина години насам стартира на "Хювефарма Арена" в Разград в 19:00 часа.

Освен с Черна гора, България ще премери сили в група G още с отборите на Сърбия, Унгария и Литва. Първите два тима в крайното класиране на групата ще участват на Евро 2024.

Сърбите и унгарците са фаворити за първите две места, "лъвовете" трудно биха се класирали за форума, ако не запишат победа днес. На пръв прочит Литва е аутсайдер в групата.

Мачът България - Черна гора ще бъде излъчен по БНТ 1 и БНТ 3.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 случаен

    2 0 Отговор
    какъв тест, тез вместо да ги закрият още хвърлят пари на вятъра
  • 2 за мачовете

    1 0 Отговор
    с Църни лес и Маджарска Ленин е писал: точка напред, два мача назад.